Bagaimana Urusan Pembelian Barangan Lets Gorgeus?

on Monday, July 15, 2013

Pelanggan -pelanggan dan sahabat-sahabat yang saya sanjungi , 

Urusan pembelian atau pertanyaan , anda bolehlah ke Facebook saya untuk respond yang cepat..

Disertakan link FB saya : https://www.facebook.com/aya.hidaya

Atau anda juga boleh komen di setiap post saya...In shaa Allah, jika saya terlepas pandang, anda boleh SMS saya 019- 4774705 bagi pelanggan yang betul-betul comfirm untuk membeli...

Kerjasama anda amat saya hargai, didahului dengan ucapan JazakAllah khairan kathiran...Semoga dimurahkan rezeki kalian dan dipermudah semua urusan ...Aaminn ..:)JOM SHOPPING !!! 


^_^ 

Telekung Ramadhan & Syawal

Alhamdulillah , saya masih meneruskan perniagaan FISABILLAH...

Perniagaan telekung yang amat mendapat sambutan ...3 tahun berturut-turut saya telah menjual telekung-telekung ini. Didapati ramai pelanggan saya yang amat berpuas hati kerana kainnya yang sejuk, kain cottan yang selesa , tidak jarang , labuh dan amat berkualiti. 

Yang menarik lagi, harganya juga mampu milik. 

Renungkan ....Jika kita mampu membeli pakaian yang berjenama, tudung yang mahal menggila, MENGAPA kita masih berkira-kira untuk membeli sepasang TELEKUNG untuk menghadap Ilahi ? Kita kan mahu berjumpa denganNya, Tuhan pemberi segala nikmat dan rezeki . Kita MESTI kelihatan bersih, cantik dan bersemangat untuk berjumpa denganNya....


TESTIMONI PELANGGAN :)
SERIUS, kain telekung ni amat SELESA...Ramai pelanggan saya berpuas hati..Alhamdulilah, ada yang repeat order untuk dihadiahkan kepada ibu , ibu mertua, kakak mahupun isteri mereka..Alhamdulillah :) 

Sesiapa yang berhajat boleh ke FB saya : https://www.facebook.com/aya.hidaya untuk urusan pembelian..

Moga ibadah kita diterimaNya... 
~ Aamiin ya rabb ~ 

SALAM RAMADHAN ^_^ Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Let's Gorgeus All Rights Reserved