Anda Lemah, Lembik dan Layu ??

on Sunday, March 2, 2014

Bismillah ....

Salam Ahad yang damai . Menjalani tanggungjawab seharian adalah sesuatu yang  amat memenatkan. Kadangkala sebagai wanita , bukan kita tidak melakukan tanggungjawab yang terbaik, namun masalah kesihatan, cuaca yang panas , faktor selepas bersalin , kekurangan kolagen dan sebagainya  menghantui kita . 

Ramai juga yang masih tidak mengamalkan apa-apa makanan tambahan . Perlu anda tahu bahawa, makanan tambahan AMAT diperlukan bagi memastikan tubuh badan kita sentiasa memperbaharui sel-sel untuk menjalalankan fungsi dengan sempurna. Kereta juga perlu diselenggara, inikan pula manusia, kan ?? :) 

Baiklah, mari kami bantu anda. Amalkanlah segelas susu kambing terbaik, tanpa bau hanyir, malah amat menyelerakan. Pada waktu pagi, anda akan berasa lebih segar, lebih bertenaga dan bersemangat

Jika kita bertenaga, sihat dan kuat, pastinya segala kerja dan tanggungjawab dapat diselesaikan dengan sempurna. Hati juga bertambah ceria . :) :) 


Anda tidak mahu susu kambing perisa original ? Kami bantu anda lagi. Pelbagai perisa anda boleh pilih , sesuai citarasa anda. Saya memilih susu kambing + Omega 3+6 baik untuk jantung , baik untuk minda :D 
Susu kambing coklat, kopi, omega , beta glucan, coklat collagen , apa pilihan anda ??

Anda mahu dapatkannya? Sms 019- 4774705 segera :)

 

Sabun Marine Essence aka Sabun Pencerah Ketiak

Bismillah ...

Salam Ahad yang nyaman. Alhamdulillah, 7 hari seminggu saya menjalankan tanggungjawab sebagai seorang pengusaha Pusat Tuisyen Aya Hidayah dan juga peniaga online . Seringkala berkejar masa yang kian mencemburui kita saban hari . 

Baiklah, berkongsi kisah tentang saya yang telah berjaya menghilangkan ketuat di tapak kaki. Saya menggunakan sabun ini untuk menghilangkannya tanpa rasa sakit  :)
Alhamdulillah . 


Kandungan yang terdapat dalam sabun ini Sabun ini juga amat baik untuk merawat penyakit kulit seperti ekzema , jerawat , panau , kudis , mencerahkan bahagian pelipat seperti ketiak , celah kelengkang dan lain-lain lagi . 

Baunya amat harummmm....saya sangat suka :) :) 

Wangi dan menyegarkan !!! 

Sekotak ada3 bars , harganya RM 110 termasuk poslaju .

Jika mahu membeli 1 bar hanya RM 40 termasuk poslaju .

SMS/ WHATSAPP 019- 4774705 untuk tempahan . 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Let's Gorgeus All Rights Reserved