Nak Ringan Badan? Kurus ? Hilang Perut Buncit ?

on Saturday, December 10, 2011

Assalam dan selamat sejahtera...Aya sentiasa doakan kawan-kawan sihat sejahtera selalu...Semoga hari ini lebih baik dari hari semalam...:) InshaALLAH..


Post kali ini,Aya nak berkongsi dengan sahabat-sahabat sekalian tentang produk Premium Diet Fibre Plus...Aya dah cuba minum Premium Diet ini dan telah menjadikan amalan seharian Aya...


Nak tahu hasilnya? Badan berasa lebih ringan,mudahkan pembuangan air besar..Untuk pengetahuan semua,apabila buang air besar,bukanlah najis yang biasanya keluar,akan tetapi minyak-minyak,lemak-lemak yang sekian lama terkumpul telah dikeluarkan..Proses pembuangan detox dan toksin sedang berlaku..:)


Mulanya,Aya pun terkejut,melihat lemak-lemak tersebut keluar...Hasilnya,Aya kurang berasa lapar,sebelum ini,Aya seorang yang suka makan..hehhee...kaki makan...Alhamdulillah,dengan pengambilan produk ini,ia berjaya menyekat rasa lapar dan memudahkan pembuangan air besar..


Untuk mengoptimumkan keberkesannya,disarankan kita minum air masak 2 liter setiap hari ya..Untuk melincinkan proses pembuangan...Aya akan update gambar Aya untuk menunjukkan perubahan badan Aya 2 minggu dari sekarang..Kerana Aya telah cuba selama 2 minggu tetapi berhenti semasa period,dan sekarang Aya amalkan semula...InshaALLAH,Aya akan tunjukkan hasilnya ya !!!


Buat masa sekarang,apa yang Aya rasa,badan berasa lebih ringan ...tapak kaki dah kurang rasa sakit kerana badan telah menjadi semakin ringan..Alhamdulillah,dengan izinNya jua....
Berikut merupakan kandungan yang terdapat di dalam PREMIUM DIET FIBRE PLUS :

  1. Wheat Fibre bermanfaat untuk melancarkan fungsi pencernaan
  2. Oat Fibre terdiri daripada peratusan kompleks karbohidrat yang tinggi.Ia juga bersifat rendah lemak secara semulajadi dan bermanfaat untuk melancarkan fungsi pencernaan.
  3. Apple Fibre serat yang terkandung untuk melancarkan fungsi pencernaan.
  4. Physillium Husk kaya dengan fiber. Secara traditional, ia digunakan untuk mengatasi sembelit. Ia juga berpotensi untuk mengurangkan kolesterol dalam darah.
  5. Senna Leaf dapat menghilangkan sembelit. Ia sangat efektif dalam melarutkan lemak dan racun untuk mengembalikan kesegaran tubuh.


Rasanya sangat sedap,rasa buah-buahan..tidak pahit yer kawan-kawan..Harganya juga mampu milik...:) Kepada sesiapa yang berminat dengan produk ini bolehlah menghubungi Aya ok!!!! ^^

Salam kejayaan dunia dan akhirat ....

Aya Hidaya
10 Disember 2011


Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Let's Gorgeus All Rights Reserved